Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşluğa düştüğünü görmek

Rüyada boşluğa düştüğünü görmek

Rüyada boşluğa düştüğünü görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boşluğa düştüğünü gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, parasına da para ekleyeceğine, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına işarettir.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına yorulur.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına delalet eder.

Rüyada boşluğa düştüğünü görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada boşluktan düştüğünü görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mali olarak küçüleceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına inanılır.

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, helal rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendini boşlukta hissetmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments