Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten boşluğa düşmek

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, feraha ermeye inanılır.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada yüksekten boşluğa düşmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kişinin içinin daralacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada uzay boşluğuna düşmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine işarettir.

Rüyada merdiven boşluğundan düşmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına işaret eder.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir boşluktan düşmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, istediği evde oturacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada bi boşluğa düşmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, el açmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada asansörden boşluğa düşmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments