Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin akarsu görmek

Rüyada derin akarsu görmek

Rüyada derin akarsu görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada derin akarsu gördüyseniz:

  • Gizli ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada derin akarsu görmek ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada derin akarsuda yüzmek dua alacağına, yeni iş teklifleri alacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada durgun akarsu görmek sorunların son bulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına işarettir.

Rüyada akarsuda çamaşır yıkamak elinin bollaşacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük bir akarsu görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada barış akarsuyu görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan akarsu görmek büyük başarılar kazanılacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, itibar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akarsu şelale görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments