Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada barış akarsuyu görmek

Rüyada barış akarsuyu görmek

Rüyada barış akarsuyu görmek kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, koltuğunun da yükseleceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalettir.

Rüyada barış akarsuyu gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenin, yanılmayacaksınız.

Rüyada barış akarsuyu görmek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına alamet eder.

Rüyada akarsuda elle balık tutmak atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, insanlara küsüleceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuda balık tutmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına tabir olunur.

Rüyada donmuş akarsu görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada akarsuyun içine girmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, işlerinin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli akarsu görmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada akarsuda boğulmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada akarsudan atlamak işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, rızkının sonsuz olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments