Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsu şelale görmek

Rüyada akarsu şelale görmek

Rüyada akarsu şelale görmek herkesin önünde olacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada akarsu şelale gördüyseniz:

  • Yani herşeyin acısını çıkartmaya çalışabilirsiniz.

Rüyada akarsu şelale görmek işlerin düzeleceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine tabir olunur.

Rüyada ırmak şelale görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına işaret eder.

Rüyada şelale düşmek ayrılanların birleşeceğine, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünde yürümek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada şelalenin üstünden geçmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, açların doyacağına yorulmaktadır.

Rüyada şelale ve yeşillik görmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına işarettir.

Rüyada şelale su görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına delalet eder.

Rüyada şelalede yürümek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments