Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan akarsu görmek

Rüyada akan akarsu görmek

Rüyada akan akarsu görmek zararların telafi edileceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan akarsu gördüyseniz:

  • Beklenmedik maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada akan akarsu görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, işlerdeki karın artacağına alamet eder.

Rüyada çamurlu akarsu görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına işaret eder.

Rüyada akarsudan su doldurmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada akarsuda el yıkamak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada akarsu üzerinden geçmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akarsuda abdest almak rahat bir hayat yaşanacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işaret eder.

Rüyada akarsu yeşillik görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine alamet eder.

Rüyada akarsu şelale görmek atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments