Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir akarsu görmek

Rüyada büyük bir akarsu görmek

Rüyada büyük bir akarsu görmek maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, problemleri teker teker çözeceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir akarsu gördüyseniz:

  • Tartışmak veya yalnız başınıza mücadele ettiğinizi ya da çalıştığınızı bile bile yardım almaya çalışmak sizi zayıf düşürüyor.

Rüyada büyük bir akarsu görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, yarar getireceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük akarsu görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada sıcak akarsu görmek çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akarsu şelale görmek kötü günlerinin biteceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalettir.

Rüyada akarsuda balık tutmak parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalettir.

Rüyada akarsuyun içine girmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsuya atlamak hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, aşama göstermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi akarsu görmek çok güzel olaylar yaşanacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments