Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuda çamaşır yıkamak

Rüyada akarsuda çamaşır yıkamak

Rüyada akarsuda çamaşır yıkamak stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, sorunların bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada akarsuda çamaşır yıkamak gördüyseniz:

  • Rahatlamaya ihtiyacınız var.

Rüyada akarsuda çamaşır yıkamak güç, kudret ve iman sahip olacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet eder.

Rüyada akarsuda bulaşık yıkamak daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada akarsuda el yıkamak istenen herşeye kavuşulacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, şansının hep açık olacağına inanılır.

Rüyada akarsuda yüzünü yıkamak kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine inanılır.

Rüyada akarsuda halı yıkamak rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölünün çamaşır yıkamak sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, çok güzel haberler ile dönüleceğine delalet eder.

Rüyada çamaşır yıkamak asmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada elde beyaz çamaşır yıkamak işinde aranan biri haline geleceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments