Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derin akarsuda yüzmek

Rüyada derin akarsuda yüzmek

Rüyada derin akarsuda yüzmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada derin akarsuda yüzmek gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin bir nedeni olsa da, karşı taraf bunu anlamayabilir ya da siz karşı tarafı doğru dinlemeyebilirsiniz.

Rüyada derin akarsuda yüzmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine delalettir.

Rüyada derin akarsu görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, sarsılacağına tabir olunur.

Rüyada akarsuda yüzdüğünü görmek dolandırılacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulur.

Rüyada akarsuda yüzmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin bir denizde yüzmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada derinlere yüzmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada derin bir havuzda yüzmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kararlarına saygı duyulacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına inanılır.

Rüyada derin olmayan suda yüzmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments