Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri etek giymek

Rüyada deri etek giymek

Rüyada deri etek giymek hayat daha olumlu bakılacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada deri etek giymek gördüyseniz:

  • Kontrol edebileceğiniz, hakim olabileceğiniz konulara konsantre olmalı, kontrol edemediğiniz olay, konu, kişi veya durumlardan uzak durmalısınız.

Rüyada deri etek giymek önemli bir makama terfi alacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada deri etek görmek birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada gri etek giymek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz uzun etek giymek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada iskoç eteği giymek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına delalettir.

Rüyada kot etek giymek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına işarettir.

Rüyada erkeğin etek giydiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına yorulur.

Rüyada siyah etek ceket giymek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, can sıkıcı haberler almaya alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments