Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah etek ceket giymek

Rüyada siyah etek ceket giymek

Rüyada siyah etek ceket giymek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine inanılır.

Rüyada siyah etek ceket giymek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkabilecek şeyler olabilir ya da sizi kızdıracak konuşmalar yapılabilir.

Rüyada siyah etek ceket giymek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, hayatının yolunda gideceğine, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye alamet etmektedir.

Rüyada beyaz etek ceket giymek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı etek ceket giymek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ceket giydiğini görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah deri ceket giymek işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah deri ceket giydiğini görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine alamet eder.

Rüyada siyah ceket giymek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada siyah uzun etek giymek güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments