Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri etek giymek

Rüyada gri etek giymek

Rüyada gri etek giymek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, hoş olaylar yaşayacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, anne babayla ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada gri etek giymek gördüyseniz:

  • Yönlendirme veya baskı kurma arasında gidip gelirseniz, insanların baskıdan veya zorlamadan çok, zarif şekilde yönlendirilmekten hoşlandığını hatırlamalısınız.

Rüyada gri etek giymek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri etek görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, duygularının karşılık göreceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gri bluz giymek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri gelinlik giydiğini görmek çalışmalarının takdir edileceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri gelinlik giymek kul hakkına girmeyeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına inanılır.

Rüyada gri giymek başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri renk pantolon giymek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada gri renk elbise giymek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, görmediği yerlere gideceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments