Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kot etek giymek

Rüyada kot etek giymek

Rüyada kot etek giymek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kot etek giymek gördüyseniz:

  • Aile çevrenizde ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada uzun kot etek giymek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kot etek giymek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine delalet eder.

Rüyada kot etek giydiğini görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kot etek görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine rivayet eder.

Rüyada kısa kot etek görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulur.

Rüyada mavi kot etek görmek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine tabir olunur.

Rüyada mini kot etek görmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına yorulur.

Rüyada kot giymek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments