Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iskoç eteği giymek

Rüyada iskoç eteği giymek

Rüyada iskoç eteği giymek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, onların mutlu haberlerini alacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına işaret eder.

Rüyada iskoç eteği giymek gördüyseniz:

  • Şüphelendiğiniz konularda şimdilik birşey belli etmeden olayları kendi akışına bırakmanızda yarar vardır.

Rüyada iskoç eteği giymek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının etek giydiğini görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mine etek giymek yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, umutsuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada uzun siyah etek giymek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı etek ceket giymek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada etek pantolon giymek darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı mini etek giymek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına delalet eder.

Rüyada pazen etek giymek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, işinden ekmeğinden olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments