Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz uzun etek giymek

Rüyada beyaz uzun etek giymek

Rüyada beyaz uzun etek giymek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz uzun etek giymek gördüyseniz:

  • Sabırsızlanma eğilimi içine girebilirsiniz.

Rüyada beyaz uzun etek giymek dedikoduya, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun beyaz etek giymek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işaret eder.

Rüyada renkli uzun etek giymek istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı uzun etek giymek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına işaret eder.

Rüyada siyah uzun etek giymek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, şansın kapanacağına işarettir.

Rüyada uzun kot etek giymek kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine işarettir.

Rüyada uzun etek giymek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sevinçli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı uzun etek giymek karlı işler alacağına, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments