Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri etek görmek

Rüyada deri etek görmek

Rüyada deri etek görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına tabir olunur.

Rüyada deri etek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu belli bir çizgide tutmanız gerekiyor.

Rüyada deri etek görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, çok mutlu edeceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada deri etek giymek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kendini etekli görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına alamet eder.

Rüyada yamalı etek giymek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz mini etek giymek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eteğe basmak çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine delalettir.

Rüyada siyah etek giymek çok üzüntü yaşayacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada dantel etek görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, işinde uzmanlaşacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments