Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri bileklik görmek

Rüyada deri bileklik görmek

Rüyada deri bileklik görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada deri bileklik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı hafife almayın.

Rüyada deri bileklik görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, hasta ise şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada kopan bileklik görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına tabir olunur.

Rüyada bileklik taktığını görmek gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına yorulur.

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek fırsatların elden kaçacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada inci bileklik görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, ev içinde mutluluğun artacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil bileklik görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına işaret eder.

Rüyada bileklik kaybetmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına alamet eder.

Rüyada gümüş bileklik çalmak bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments