Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileklik kaybetmek

Rüyada bileklik kaybetmek

Rüyada bileklik kaybetmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bileklik kaybetmek gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada altın bileklik kaybetmek kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bileklik kaybetmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına inanılır.

Rüyada boncuklu bileklik almak bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, aile huzurunuzun bozulacağına, art niyetli kişilere uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine rivayet eder.

Rüyada altın bileklik hediye etmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gümüş bileklik çalmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bileklik almak kendi işini kuracağına, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada altın yüzük ve bileklik görmek önemli ve ciddi işler yapacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments