Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş bileklik çalmak

Rüyada gümüş bileklik çalmak

Rüyada gümüş bileklik çalmak çok büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, işinden evine gidip geleceğine, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada gümüş bileklik çalmak gördüyseniz:

  • Geçmişte olanları gözünüzde büyütmeniz geleceğe tereddütle bakmanıza neden oluyor.

Rüyada gümüş bileklik çalmak sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, işlerin iyiye gideceğine ve sıkıntı çekilen bir dönemden ferahlığa çıkılacağına, yüzlerin asılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine delalettir.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, yıkılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik bulmak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, dara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine yorulur.

Rüyada gümüş bileklik almak iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bileklik çalmak başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, ekmeğinin de artacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bileklik çalmak borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments