Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci bileklik görmek

Rüyada inci bileklik görmek

Rüyada inci bileklik görmek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, geçim derdinin kalmayacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada inci bileklik gördüyseniz:

  • Evde meydana gelebilecek alışılmadık değişiklikler rekabet içerse de, yenilikler işinize yarayabilir.

Rüyada inci bileklik takmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada inci bileklik görmek büyük sıkıntılar çekileceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden bileklik almak üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gümüş bileklik bulmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi taşlı bileklik görmek bolluk içinde yaşanacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, çaresiz durumlarda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik takmak çok daha mutlu olunacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada bileklik hediye etmek ticarete adım atacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments