Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bileklik taktığını görmek

Rüyada bileklik taktığını görmek

Rüyada bileklik taktığını görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine işarettir.

Rüyada bileklik taktığını gördüyseniz:

  • Hayallerinize sınır koymak zorunda değilsiniz.

Rüyada bileklik taktığını görmek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bileklik kaybetmek sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, işlerin günden güne daha da artacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada hediye bileklik almak yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına yorulur.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına yorulur.

Rüyada gümüş bileklik çalmak çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulur.

Rüyada siyah bileklik takmak görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine delalettir.

Rüyada kolunda bileklik görmek kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments