Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bileklik görmek

Rüyada yeşil bileklik görmek

Rüyada yeşil bileklik görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, düşmanlarla beraber oturmaya, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, daima secde ve şükür edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bileklik gördüyseniz:

  • Herkes diğerininkini yararsız bulacağı için, ilişkileri yıpratmanın bir anlamı olmayabilir.

Rüyada yeşil bileklik görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek ilerleyeceğine, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil bileklik takmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada renkli bileklik görmek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada beyaz bileklik görmek sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada siyah bileklik takmak kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına yorulur.

Rüyada altın bileklik kaybetmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek sağlığına kavuşacağına, zorlukların baş göstereceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments