Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kopan bileklik görmek

Rüyada kopan bileklik görmek

Rüyada kopan bileklik görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, onunla yeniden kavuşacağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kopan bileklik gördüyseniz:

  • İstemediğiniz şekilde anlaşılabilirsiniz.

Rüyada boncuktan bileklik görmek üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çelik bileklik görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzük ve bileklik görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kırılan kalbin onarılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada hediye bileklik almak işi ne olursa olsun severek çalışacağına, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı taşlı bileklik görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada parlak bileklik görmek güven kaybına uğrayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına işaret eder.

Rüyada altın bileklik kaybetmek ters giden olayların düzeltileceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments