Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına inanılır.

Rüyada yeşil taşlı bileklik gördüyseniz:

  • Güzel yolculuklar yapabilir.

Rüyada yeşil taşlı bileklik görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı bileklik görmek kişinin iyi hale geleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı bileklik görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, başının belaya girmeyeceğine yorulur.

Rüyada taşlı bileklik takmak ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşlı bileklik görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil bileklik görmek üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, mutluluk verici olayların yaşanacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bileklik takmak hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalettir.

Rüyada parlak bileklik görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments