Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereye kapılmak

Rüyada dereye kapılmak

Rüyada dereye kapılmak rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, daima secde ve şükür edeceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işarettir.

Rüyada dereye kapılmak gördüyseniz:

  • Maceraya atılmak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada derede akıntıya kapılmak iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereye kapılmak aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hortuma kapılmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalet eder.

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, tatsızlıkların aşılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına delalet eder.

Rüyada denizde dalgaya kapılmak rahat bir işe girileceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada evinin sele kapıldığını görmek çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgalara kapılmak iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, karlı ortaklıklara gireceğine inanılır.

Rüyada arabanın sele kapıldığını görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments