Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalara kapılmak

Rüyada dalgalara kapılmak

Rüyada dalgalara kapılmak her geçen gün başarıların artacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada dalgalara kapılmak gördüyseniz:

  • Bir ziyaret veya yüz yüze yapılacak bir konuşma bazı kararlar almanızda etkili olabilir.

Rüyada dalgaya kapılmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada deniz dalgasına kapılmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada denizde dalgaya kapılmak çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada büyük dalgaya kapılmak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalgalara kapılmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına delalet eder.

Rüyada dereye kapılmak kederleneceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada akarsuya kapılmak büyük tartışmalara gireceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sele kapıldığını görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments