Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede akıntıya kapılmak

Rüyada derede akıntıya kapılmak

Rüyada derede akıntıya kapılmak güzel gelişmeler yaşanacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada derede akıntıya kapılmak gördüyseniz:

  • Dışarıdan gelen teşvik edici ilişkilere hazır olabileceğiniz gibi, bazı kişileri bir an bile tereddüt etmeden hayatınızdan da çıkartabilirsiniz.

Rüyada derede akıntıya kapılmak başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, modern insanlarla tanışılacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinde verimin artacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalettir.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, renk ve eğlence geleceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yüzerken akıntıya kapılmak maddi gücünün yerine geleceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına delalet etmektedir.

Rüyada su akıntısına kapılmak ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada akıntıya kapılmak huzurlu ve sakin bir yaşama, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada dereye kapılmak rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, strese gireceğine, gergin olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments