Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hortuma kapılmak

Rüyada hortuma kapılmak

Rüyada hortuma kapılmak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortuma kapılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir an önce harekete geçmek istiyor veya belli işlerinizi tamamlama konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada hortuma kapılmak tüm hayatının durma noktasına geleceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortuma kapıldığını görmek birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine rivayet eder.

Rüyada arabanın sele kapıldığını görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, dişe diş savaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada insanların sele kapıldığını görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada denizde dalgaya kapılmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, sorunların atlatılacağına işaret eder.

Rüyada akan suya kapılmak kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel sularına kapılmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada dalgalara kapılmak onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments