Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akıntıya kapıldığını görmek

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına tabir olunur.

Rüyada akıntıya kapıldığını gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmemeli, sizinle aynı amaçları taşıyan kişilerle, arkadaşlarınızla veya iş birliği içine girebileceğiniz oluşumlarla biraraya gelmelisiniz.

Rüyada derede akıntıya kapılmak sistemli şekilde başarıya koşacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada akıntıya kapılmak bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, ticaret sektörüne atılacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su akıntısına kapılmak iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzerken akıntıya kapılmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına işaret etmektedir.

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada nehirde akıntıya kapılmak sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akıntıya karşı yüzmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments