Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin sele kapıldığını görmek

Rüyada evinin sele kapıldığını görmek

Rüyada evinin sele kapıldığını görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, variyetini çoğaltacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, kızına daima sahip çıkacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada evinin sele kapıldığını gördüyseniz:

  • Provokasyonlara tepki vermemenizde fayda var.

Rüyada evinin sele kapıldığını görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada sele kapıldığını görmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın sele kapıldığını görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurda sele kapılmak sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, doyasıya sefasını süreceğine yorulur.

Rüyada insanların sele kapıldığını görmek esenliği bulacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sele kapıldığını görmek maddi yükünün artacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine yorulur.

Rüyada çamurlu sele kapılmak yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, umutlarının kırılacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla sele kapılmak hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments