Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın sele kapıldığını görmek

Rüyada arabanın sele kapıldığını görmek

Rüyada arabanın sele kapıldığını görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada arabanın sele kapıldığını gördüyseniz:

  • Daha iyi vakit geçirmenin yollarını arıyorsanız, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı ruh halinde olmamasını yadırgayabilirsiniz.

Rüyada arabanın sele kapıldığını görmek iyi halinin kalmayacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sele kapıldığını görmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sözünde duracağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda sele kapılmak imkânlarını kaybedeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun sele kapıldığını görmek acı veren kazalara, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işaret eder.

Rüyada çamurlu sele kapılmak günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, günaha gireceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada başkasının sele kapıldığını görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına delalettir.

Rüyada arabayla sele kapılmak işinin aksayacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine, yüzünün hep güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada insanların sele kapıldığını görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments