Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde dalgaya kapılmak

Rüyada denizde dalgaya kapılmak

Rüyada denizde dalgaya kapılmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada denizde dalgaya kapılmak gördüyseniz:

  • Çok büyük bir olay kapınızda bekliyor.

Rüyada denizde dalgaya kapılmak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dalgasına kapılmak verimliliğinin de artacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada dalgaya kapılmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük dalgaya kapılmak dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dalgalara kapılmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize kapılmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine tabir olunur.

Rüyada denizde akıntıya kapılmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik akımına kapılmak nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments