Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derenin buz tuttuğunu görmek

Rüyada derenin buz tuttuğunu görmek

Rüyada derenin buz tuttuğunu görmek birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, bir hastalıktan kurtulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada derenin buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Zaten gerilmiş olan ilişkileri iyice germeye çalışmamakta fayda var.

Rüyada derenin buz tuttuğunu görmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada buz tutmuş dere görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, sıkıntılarının biteceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet etmektedir.

Rüyada her yerin buz tuttuğunu görmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, fakirliğinin biteceğine delalettir.

Rüyada buz tutmuş yol görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada buz tutmuş havuz görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine tabir olunur.

Rüyada evin buz tuttuğunu görmek sevdiklerini de koruyacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş yolda yürümek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments