Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutmuş yol görmek

Rüyada buz tutmuş yol görmek

Rüyada buz tutmuş yol görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, mali gücünü yitireceğine, zorlanacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş yol gördüyseniz:

  • Heyecanla katılımda bulunmak istediğiniz hareketli plan veya projeler diğerleri için tehlikeli ya da anlamsız olabilir.

Rüyada buz tutmuş yol görmek masrafların bu dönemde artış göstereceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yolların buz tuttuğunu görmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada yerlerin buz tuttuğunu görmek yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına yorulur.

Rüyada denizin buz tutmasını görmek kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine delalettir.

Rüyada denizi buz tutmuş görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet eder.

Rüyada derenin buz tuttuğunu görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına inanılır.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulur.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments