Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutmuş dere görmek

Rüyada buz tutmuş dere görmek

Rüyada buz tutmuş dere görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işarettir.

Rüyada buz tutmuş dere gördüyseniz:

  • Bazı planların, anlaşmaların, sözleşmelerin veya düzenlemelerin dikkatle gözden geçirilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada derenin buz tuttuğunu görmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, kişinin evlatlarının artacağına işaret eder.

Rüyada buz tutmuş dere görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işarettir.

Rüyada buz tutmuş su görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine alamet eder.

Rüyada denizi buz tutmuş görmek günahların af olacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine delalettir.

Rüyada buz tutan deniz görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabının buz tuttuğunu görmek kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına inanılır.

Rüyada buz tutmuş ırmak görmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş ev görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments