Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin buz tuttuğunu görmek

Rüyada evin buz tuttuğunu görmek

Rüyada evin buz tuttuğunu görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Kendi hakkınızda öğrenebileceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir.

Rüyada evin buz tuttuğunu görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada yerin buz tuttuğunu görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işarettir.

Rüyada buz tutmuş havuz görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada derenin buz tuttuğunu görmek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Rüyada denizlerin buz tuttuğunu görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş yol görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine işaret eder.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments