Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutmuş gölde yürümek

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, memur ise terfi edeceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, yeni iş teklifleri alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek gördüyseniz:

  • İstekleriniz hızla yerine gelmeye başlayabilir veya planlarınızı hızla uygulayabilirsiniz.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada gölün buz tuttuğunu görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş göle düşmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada buz tutmuş gölde yüzmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına inanılır.

Rüyada buz tutmuş göl görmek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada buz tutan göl görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada buz tutmuş yolda yürümek ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments