Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutmuş yolda yürümek

Rüyada buz tutmuş yolda yürümek

Rüyada buz tutmuş yolda yürümek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, işinin de hep yürüyeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş yolda yürümek gördüyseniz:

  • Maddi manevi size bedel ödetebilecek veya size kendinizi kötü hissettirebilecek kişilerden uzak durun.

Rüyada buz tutmuş yolda yürümek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret eder.

Rüyada buz tutmuş denizin üstünde yürümek kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine rivayet eder.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hayır getirecek işlere girileceğine delalettir.

Rüyada karlı buzlu yolda yürümek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, onun istediği yoldan gideceğine alamet eder.

Rüyada buzlu yolda yürümek sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalettir.

Rüyada buzlu yolda yürüdüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına delalettir.

Rüyada karlı ve buzlu yolda yürümek hayallere kavuşulacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada buz tutmuş ev görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments