Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada her yerin buz tuttuğunu görmek

Rüyada her yerin buz tuttuğunu görmek

Rüyada her yerin buz tuttuğunu görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada her yerin buz tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularla zaman kaybetme eğilimindesiniz, sakın oyalanmayın.

Rüyada her yerin buz tuttuğunu görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine işaret eder.

Rüyada her yerin buz olduğunu görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada her yeri buz görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerlerin buz tuttuğunu görmek mal kayıpları da yaşayacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sağlık sorunlarının geçici olacağına yorulur.

Rüyada yerin buz tuttuğunu görmek hayatının afiyette geçeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş göl görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, çok büyük adımlar atılacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada buz tutmuş insan görmek çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine yorulur.

Rüyada buz tutmuş okyanus görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments