Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buz tutmuş havuz görmek

Rüyada buz tutmuş havuz görmek

Rüyada buz tutmuş havuz görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, başarılarının çoğalacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına inanılır.

Rüyada buz tutmuş havuz gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi, çözüm önerilerinizi paylaşmalı veya sunabileceklerinizi ortaya koymalısınız.

Rüyada buz tutmuş havuz görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada buz tuttuğunu görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutan deniz görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada denizi buz tutmuş görmek sevinçli bir haber alınacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada buz tutmuş göl görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada buz tutmuş insan görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine işarettir.

Rüyada buz tutmuş dere görmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, rahat bir nefes alınacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına inanılır.

Rüyada buz tutan göl görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments