Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derenin aktığını görmek

Rüyada derenin aktığını görmek

Rüyada derenin aktığını görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına delalet etmektedir.

Rüyada derenin aktığını gördüyseniz:

  • Dedikoducuların sonu kötüdür.

Rüyada derenin aktığını görmek uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Rüyada su akmayan dere görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, dayanışma içinde kalacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dereden su aktığını görmek yokluk ve fakirlik göreceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada derenin ters aktığını görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, zenginliğe kavuşacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada akmayan dere görmek elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada dereden süt aktığını görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına inanılır.

Rüyada dereden kan aktığını görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada akya balığı görmek bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, içine fesat düşeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments