Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akya balığı görmek

Rüyada akya balığı görmek

Rüyada akya balığı görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada akya balığı gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada akya balığı görmek çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, söylediklerinin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada musluktan balık aktığını görmek mesleki anlamda geriye düşüleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, her gün daha fazla dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnunun aktığını görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, günah ve suç işleyeceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin aklını yitirdiğini görmek sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına tabir olunur.

Rüyada ak keçi görmek bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, kötü durumlara düşeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, kazancın ikiye katlanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada çeşmeden çamur aktığını görmek sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evden su aktığını görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments