Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereden süt aktığını görmek

Rüyada dereden süt aktığını görmek

Rüyada dereden süt aktığını görmek ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, elinin darda kalmayacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada dereden süt aktığını gördüyseniz:

  • Bazı işler veya konular hakkında sizin yol haritanız veya kafanızda olabileceklere dahil düşünceler netleşmiş olsa bile, diğerleri, kendi bildikleri gibi davranmaya veya kendi bildikleri yoldan gitmeye niyetli olabilirler.

Rüyada dereden süt aktığını görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, sıkıntıya düşüreceğine işaret etmektedir.

Rüyada su akmayan dere görmek hayır duaları alınacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada derenin ters aktığını görmek para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, maddi olanakların artacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işaret eder.

Rüyada dereden kan aktığını görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına delalettir.

Rüyada dereden su aktığını görmek ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine inanılır.

Rüyada akmayan dere görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına yorulur.

Rüyada derenin aktığını görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kendi memesinden süt aktığını görmek zorlukların kolayca aşılacağına, rızkın ve kısmetin artacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments