Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereden su aktığını görmek

Rüyada dereden su aktığını görmek

Rüyada dereden su aktığını görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, içinin de rahat edeceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dereden su aktığını gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek önemli pozisyonda kişiler tanıyor olabilirsiniz.

Rüyada dereden su aktığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada su akmayan dere görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına işarettir.

Rüyada derenin aktığını görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada dereden kan aktığını görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada akmayan dere görmek zor günler geçirileceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada derenin ters aktığını görmek kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada dereden süt aktığını görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık suyun aktığını görmek projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments