Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su akmayan dere görmek

Rüyada su akmayan dere görmek

Rüyada su akmayan dere görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine alamet eder.

Rüyada su akmayan dere gördüyseniz:

  • Kendinizi vermeniz durumunda belli başlı bir hedefinizde yol alabileceksiniz.

Rüyada dereden su aktığını görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada su akmayan dere görmek hayallerinin peşinden gideceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine işaret eder.

Rüyada derenin ters aktığını görmek sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına delalettir.

Rüyada dereden kan aktığını görmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza alamet eder.

Rüyada akmayan dere görmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada derenin aktığını görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dereden süt aktığını görmek geçici olarak rahatsızlanacağına, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada musluktan su aktığını görmek yanlış anlaşılacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments