Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereden kan aktığını görmek

Rüyada dereden kan aktığını görmek

Rüyada dereden kan aktığını görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kimse ile tartışmayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, çok iyi şeylere, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dereden kan aktığını gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri ya da ailenizi ilgilendiren konularda ufak tefek stresler yaşanabilir.

Rüyada dereden kan aktığını görmek maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada akmayan dere görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada dereden su aktığını görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, gereken sabrı göstereceğine delalettir.

Rüyada derenin ters aktığını görmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına delalet etmektedir.

Rüyada derenin aktığını görmek yüksek moral sahibi olunacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine yorulur.

Rüyada su akmayan dere görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına inanılır.

Rüyada dereden süt aktığını görmek neredeyse kahrolacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, çıkış yolları bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağından kan aktığını görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, başarısının yükseleceğine, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments