Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akmayan dere görmek

Rüyada akmayan dere görmek

Rüyada akmayan dere görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, borcunu ödeyeceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada akmayan dere gördüyseniz:

  • Neyse ki, siz hiç kimsenin görmediğini görüyorsunuz.

Rüyada dereden kan aktığını görmek içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, kazancın katlanacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akmayan dere görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derenin aktığını görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına alamet eder.

Rüyada derenin ters aktığını görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada dereden süt aktığını görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada su akmayan dere görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, işlerini hafifleteceğine delalet eder.

Rüyada dereden su aktığını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek bolluk ve bereket içinde olacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments