Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derenin ters aktığını görmek

Rüyada derenin ters aktığını görmek

Rüyada derenin ters aktığını görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, hüsrana uğrayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada derenin ters aktığını gördüyseniz:

  • Birbirimize karşı duyarlıyız veya duyarlı olmamızı gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Rüyada derenin ters aktığını görmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına inanılır.

Rüyada nehrin ters aktığını görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, terslik yaşayacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada denizin ters aktığını görmek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters akan dere görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza inanılır.

Rüyada derede ters yüzmek bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derenin aktığını görmek insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine işarettir.

Rüyada su akmayan dere görmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada akmayan dere görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments