Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi memesinden süt aktığını görmek

Rüyada kendi memesinden süt aktığını görmek

Rüyada kendi memesinden süt aktığını görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine işaret eder.

Rüyada kendi memesinden süt aktığını gördüyseniz:

  • İnsancıl tarafımız baskın olacak.

Rüyada memelerinden süt aktığını görmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir kadının memesinden süt aktığını görmek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının memesinden süt aktığını görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada memeden süt aktığını görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına yorulur.

Rüyada kendi memesinden süt aktığını görmek hem çok mutlu olacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada memeden su aktığını görmek eve kapanacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada memeden kan aktığını görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada memeden irin aktığını görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments