Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suyun aktığını görmek

Rüyada bulanık suyun aktığını görmek

Rüyada bulanık suyun aktığını görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun aktığını gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun aktığını görmek ortaya bazı projeler koyacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık su aktığını görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık yosunlu su görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak çok başarılı işlere girileceğine, zevki sefa içinde olacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, zahmete ve derde düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments